Minder stress, overprikkeling en beter begrijpen hoe de wereld om je heen werkt? Vriendschappen kunnen sluiten en onderhouden?

De Davis autisme benadering ondersteunt mensen met autisme en hun families om vollediger aan het leven deel te nemen.

 Davis® autisme benadering 

 Verschillende programma's 

Er is een programma voor jonge kinderen en mensen met weinig taalontwikkeling: het Stepping Stones programma. Het kan een-op-een aangeboden worden door een Davis-counselor of ouders kunnen een workshop volgens om vervolgens zelf met hun kinderen aan de slag te gaan aan de hand van de stappen in de handleiding.

Er is een programma voor kinderen ouder dan 8 jaar en volwassenen: de Davis Autisme Benadering. Dit programma wordt altijd een-op-een aangeboden door een Davis-counselor.

Voor mensen die geen autisme hebben, maar wel moeite hebben met het dragen van verantwoordelijkheden en het uitvoeren van taken, is er Davis Concepten voor het Leven. Ook tijdens dit programma wordt er een-op-een gewerkt met een Davis-counselor.

Kijk voor meer informatie over de verschillende programma's of om een Davis autisme counselor bij jou in de buurt te vinden op de Nederlandstalige Davis Autisme website of de internationale Engelstalige Davis Autism website

 Meer weten? 

Davis Autism Approach logo.png

Davis® Autism Approach is een handelsmerk van Ronald D. Davis.
Zakelijk gebruik van dit handelsmerk t.b.v. educatie, instructie of begeleiding vereist een licentie van de eigenaar van het handelsmerk.

DDAI logo.png

Professionele diensten omschreven als Davis®, inclusief Davis® Dyslexie Counseling, Davis® Symbol Mastery, Davis® Oriëntatie Counseling, Davis® Aandachtscounseling, Davis® Dyscalculie Counseling en Davis® programma voor het jonge kind, mogen alleen aangeboden worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn als Davis Counselors of Specialisten door Davis® Dyslexia Association International.

© 2019 DDA Nederland

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon