top of page
Basisworkshop_Davis-methode.jpg

Wil je kinderen en volwassenen helpen hun lees- en leerproblemen te overwinnen? Is je ook opgevallen dat voor sommige kinderen niets lijkt te werken, hoe graag je ze ook wilt helpen?

 

Lees dan eens De gave van dyslexie, kom naar een informatieavond, volg de basisworkshop voor meer inzicht in dyslexie en beelddenken of doe de opleiding en word gecertificeerd Davis®-counselor. 

 Workshops 

 Basisworkshop Davis®-technieken 

 De basisworkshop 

Interessant voor jou?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer wilt weten over dyslexie, beelddenken en de Davis-methode.

 

Ben je docent, RT-er, heb je een kind, partner of werknemer met leerproblemen en ben je op zoek naar inzicht? Schrijf je dan nu in voor de komende workshop. 

"Ik vond het vier geweldige, mooie, zeer interessante en overweldigende dagen! Ik heb veel geleerd en er vallen allerlei puzzelstukjes op z’n plaats en er zweven er ook nog een aantal rond de puzzel. [...] Ik heb in de auto vol energie bedacht wat ik morgen in de klas ga doen."

 Opleiding tot Davis®-counselor 

Counselor worden?

Wil je als professional aan de slag met de Davis-methode in je eigen praktijk of school?

 

Schrijf je dan in na de Basisworkshop voor de opleiding tot Davis-counselor 

"Tijdens de eerste workshop van de opleiding tot Davis-counselor wist ik het al voor de eerste koffiepauze: hier wil ik verder mee. Alle theorie was zo logisch en met de oefeningen kon ik meteen praktisch aan de slag."

 Meer weten? 

Stel je vraag aan een van onze opleiders en ontvang meer informatie over de basisworkshop of de opleiding tot Davis-counselor. 

Liever bellen? Dat kan ook. Bel met Irma Lammers: 0649996133.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page