top of page
Basisworkshop_Davis-methode.jpg

Wil je uitgebreid kennismaken met de Davis-methode? Schrijf je dan in voor de vierdaagse Basisworkshop Davis-technieken. Je maakt kennis met de Davis-technieken, ervaart hoe eenvoudig dyslexie kan worden verholpen en je begrijpt waarom de Davis-methode zo goed werkt.


De workshop geldt ook als het eerste deel van de volledige opleiding tot Davis-counselor.

 

Bekijk de agenda voor de eerstvolgende datum.

 Basisworkshop Davis®-technieken 

 De Davis basistechnieken 

Wat doe je tijdens de basisworkshop ‘Davis-technieken’? Je leert over de achtergrond van de Davis benadering van dyslexie, dyscalculie en AD(H)D en je ervaart hoe de verschillende Davis-technieken werken. Je oefent ermee in de workshop en je begrijpt beter hoe en waarom je snel en eenvoudig resultaten kan boeken voor mensen met dyslexie en verwante problemen.

Kleine groep

Er doen maximaal twaalf mensen mee met de workshop, zodat er volop ruimte is voor individuele aandacht.

 

Eerste module van de opleiding

De volledige vierdaagse workshop is onderdeel van de eerste module van de volledige opleiding tot gecertificeerd Davis-counselor.

De workshop is geschikt voor:

  • Ouders

  • Thuisonderwijzers, leraren, remedial teachers, huiswerkbegeleiders

  • Psychologen, counselors

  • Logopedisten, bezigheidstherapeuten, loopbaanbegeleiders

  • Onderzoekers

De training is kortom voor iedereen die volwassenen en kinderen met dyslexie en gerelateerde problemen als dyscalculie, AD(H)D, dyspraxie en handschriftproblemen wil helpen.

 Voor wie is het? 

 Anderen over de workshop 

Nog niet helemaal overtuigd? Lees hier ervaringen van mensen die de workshop eerder hebben gevolgd.

 Anderen over de workshop 

Heel bijzonder allemaal

Wat was het een speciale cursus! Ik kwam over uit Zwitserland voor 4 daagjes om de basis cursus te volgen. Ik heb een man en 3 kinderen die allemaal dyslexie hebben en dacht eigenlijk dat ik de cursus ging doen voor hen. Maar ik kwam er na 2 dagen achter dat het voor mezelf ook een geweldige cursus is. Ik gebruik nu mijn oriëntatie punt dagelijks, weet door jullie coaching ook hoe je beter vragen kan stellen en mijn gezin kan begeleiden. We hadden een hele bijzondere groep en ik heb er ontzettend veel van geleerd. De kinderen zijn inmiddels zeer enthousiast met “mijn huiswerk” begonnen. Ze worden wakker en willen dan al kleien! Heel bijzonder allemaal. We gaan deze zomer lekker met het hele gezin kleien en ik kom terug in oktober voor de verdieping van de cursus!

Nogmaals dank, ik zou deze cursus echt aanrader aan leraren en moeders met kinderen met dyslexie.

— Nienke —

 Webinar over de basisworkshop 

Wil je meer uitgebreide informatie over de vierdaagse workshop of de opleiding tot Davis-counselor, neem dan contact op met onze opleiders. 

Liever bellen? Dat kan ook. Bel met Irma Lammers: 0649996133.

Kijk hier voor de praktische informatie over de Basisworkshop Davis-technieken.

 Meer weten? 

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page