top of page
Basisworkshop_Davis-methode.jpg
Tijden

De basisworkshop Davis®-technieken duurt vier hele dagen. De eerste dag begin je om 10:00 uur en wordt er gewerkt tot ongeveer 17:00 uur. In overleg met alle cursisten kan er besloten worden om de volgende dagen iets eerder te beginnen en te eindigen.

 

Locatie

De basisworkshop Davis-technieken wordt gegeven in het Davis Dyslexie Centrum, Rusthoeklaan 7, 3741 GT Baarn.

 

In overleg kan de workshop ook in-house aangeboden worden als meerdere cursisten zich vanuit één bedrijf/school zich inschrijven voor de workshop.

 

Kosten

Kosten van de vierdaagse workshop zijn € 950,-. Dit is inclusief koffie, thee en een uitvoerige cursusmap.

 Praktische informatie basisworkshop 

 Accreditatie 

DDA Nederland is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO.

 

In het SKJ register is DDA Nederland met de workshop Davis Basistechnieken geaccrediteerd onder nummer SKJ201456. Het volgen van de workshop levert 29 geaccrediteerde punten op.

SKJ logo.png

Deelnemers hebben een vooropleiding op minimaal hbo-niveau, of hebben gewerkt op een vergelijkbaar denk- en werkniveau, waarbij ze ervaring hebben opgedaan met het omgaan met volwassenen en kinderen. Twijfel of je deel kunt nemen aan de workshop? Neem contact met ons op. 
 

Voorafgaand aan de workshop moet je het boek ‘De Gave van Dyslexie’ hebben gelezen. De cursusmap ontvang je aan het begin van de workshop en kan je tijdens en na de workshop doornemen.

 Voorwaarden voor deelname 

 Algemene voorwaarden 

Wil je alle informatie en meer goed op een rijtje hebben? Download hier de algemene voorwaarden en onze klachtenprocedure

Wil je meer uitgebreide informatie over de vierdaagse workshop of de opleiding tot Davis-counselor, neem dan contact op met onze opleiders. Mail naar info@dedavismethode.nl of bel met Irma Lammers: 06 49 996 133.

Kijk hier voor de algemene informatie over de Basisworkshop Davis-technieken.

 Meer weten? 

bottom of page