top of page
Kleien Davis programma.jpg

Je kunt bij ons terecht voor een training voor dyslexie, AD(H)D, dyscalculie en handschriftproblemen. Alle trainingen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 8 jaar. Voor jonge kinderen tot 8 jaar is er een speciaal leesprogramma voor jonge leerlingen. Voor kinderen en volwassen met autisme is er een apart programma. 

 Programma's 

 Dyslexie 

 De basisworkshop 

"De counseling zorgde voor een stevige verandering in het lezen: na niet lang las hij twee AVI-niveaus hoger dan eerst. Foutloos, en redelijk vloeiend."

 ADHD en ADD 

"Ik merkte meteen dat het rust gaf, kalmte in mijn hoofd. Het lukte makkelijker om te concentreren en dingen te bedenken; om in één lijn te denken, in plaats van kronkelig zoals het daarvoor was. Ik kan me concentreren zonder dat het heel veel inspanning kost."

 Dyscalculie en rekenproblemen 

"Meisje groep 6 kende absoluut de tafels niet. Ze maakte de Davis (reken)concepten en deed daarna de 12 rekenoefeningen. Ze begreep wat de tafels betekenen. De volgende dag kon ze alle tafels feilloos. Doordat ze inzicht kreeg in wat je doet bij vermenigvuldigen viel alles op zijn plek. Moeder was helemaal verbaasd! "

 Er is meer! 

Ben je benieuwd hoe we jou en jouw kind kunnen begeleiden/helpen? Schrijf je in voor een informatieavond, onze nieuwsbrief en informatiepakket of vind een counselor in de buurt. 

 Meer weten? 

bottom of page