top of page

ma 23 mrt

|

Bibliotheek Tubbergen

Informatieavond Davis-methode

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

23 mrt 2020, 19:45

Bibliotheek Tubbergen , Raadhuisplein 4, 7651 CV Tubbergen, Netherlands

Over het evenement

Wil jij je kind een stap vooruit helpen? Kijk dan eens anders naar concentratieproblemen, dyslexie, moeite met rekenen, slordig handschrift of AD(H)D.

Elke ouder zou toch graag op een ontspannen manier zijn kind naar school zien gaan, toch? Maar wat als het leren moeizaam gaat of het kind niet direct aanwijsbaar gedrag vertoont en het plezier verdwijnt en frustraties op school of thuis eruit komen. Op deze avond zul je nieuwe inzichten krijgen voor leer- of gedragsproblemen van je kind. Maar ook voor kinderen, die niet het  ‘het maximale’ uit zichzelf halen. Daarnaast ontvang je praktische tips, die direct toe te passen zijn.

Want het kan anders.. Kinderen krijgen in relatief korte tijd, het nodige inzicht en zelfvertrouwen, doordat de leerstof op een andere manier aangeboden wordt. Zij weten hoe ze om moeten gaan met hun specifieke denkstijl en zij kunnen de verwarring, die ontstaat tijdens het leerproces, opheffen. Hiervoor bieden we tools aan, die de kinderen zelf kunnen inzetten. Mede vanuit de gedachtegang: “als je zelf iets creëert, dan pas komt het echt binnen”, kleien we bijvoorbeeld ook het alfabet.

Direct toe te passen Met deze technieken kan gezorgd worden dat ieder kind zijn eigen specifieke leer- en denkstijl optimaal leert benutten. Met als resultaat dat veel leerproblemen voorkomen kunnen worden. Je talent op een plezierige en praktische manier leren te gebruiken!

Sabine Wolsink werkt sinds 2000 in het onderwijs, waarvan de laatste jaren met haar praktijk Stralende Sterren voornamelijk met kinderen die op verschillende fronten ‘vastlopen’ op school of in het dagelijks leven.

“Het is geweldig om te zien dat de kinderen het zo mooi oppakken. En het prachtige is, ze gebruiken de technieken ook buiten school. Zij weten dat het klopt, je hoeft het ze alleen maar aan te reiken.” 

Sabine is uniek in haar lezingen die direct raken! Ze vertelt over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach en een over een andere kijk op leerstijlen en haar blik op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig?

Wanneer:                  donderdag 23 maart 2020

Waar:                        bibliotheek Tubbergen

Gegeven door:          Sabine Wolsink

Informatie:                www.kinderen-coaching.nl

Deel dit evenement

bottom of page