Wed, Mar 03 | Davis Opleidingscentrum

Workshop Davis Basistechnieken

Tijd en locatie

Mar 03, 10:00 AM – Mar 06, 5:00 PM
Davis Opleidingscentrum, Rusthoeklaan 7, 3741 GT Baarn, Netherlands

Over het evenement

In een vierdaagse workshop maak je kennis met de Davis-methode en de aanpak van Dyslexie Anders Bekeken. Je maakt kennis met de Davis-technieken, ervaart hoe je beter kunt gaan lezen en je begrijpt waarom de Davis-methode zo goed werkt. De workshop geldt ook als het eerste deel van de volledige opleiding tot Davis-counselor.

Deze vierdaagse workshop kost €950,- euro.

De Davis basistechnieken

Wat doe je tijdens de workshop ‘Davis-basistechnieken’? Je leert over de achtergrond van deze benadering van dyslexie, dyscalculie en AD(H)D en je ervaart hoe de verschillende Davis-technieken werken. Je oefent ermee in de workshop en je begrijpt beter hoe en waarom je snel en eenvoudig resultaten kan boeken voor mensen met dyslexie en verwante problemen.

Kleine groep

Er doen maximaal vier mensen mee met de workshop, zodat er volop ruimte is voor het houden van 1,5 meter afstand.

Eerste module van de opleiding

De volledige vierdaagse workshop is de eerste module van de volledige opleiding tot gecertificeerd Davis-counselor.

Voor wie is het?

De workshop is voor:

  • Ouders
  • Thuisonderwijzers, leraren, remedial teachers, huiswerkbegeleiders
  • Psychologen, counselors
  • Logopedisten, bezigheidstherapeuten, loopbaanbegeleiders
  • Onderzoekers

De training is kortom voor iedereen die volwassenen en kinderen met dyslexie en gerelateerde problemen als dyscalculie, AD(H)D, dyspraxie en handschriftproblemen wil helpen.

Meer informatie? 

Wil je meer uitgebreide informatie over de vierdaagse workshop of de opleiding tot Davis-counselor, neem dan contact op met Irma Lammers via helderopgelost@ziggo.nl of per telefoon: 06-49996133.

Accreditatie 

DDA Nederland is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO. In het SKJ register is DDA Nederland met de workshop Davis Basistechnieken geaccrediteerd onder nummer SKJ201456. Het volgen van de workshop levert 29 geaccrediteerde punten op.

Deel dit evenement

DDAI logo.png

Professionele diensten omschreven als Davis®, inclusief Davis® Dyslexie Counseling, Davis® Symbol Mastery, Davis® Oriëntatie Counseling, Davis® Aandachtscounseling, Davis® Dyscalculie Counseling en Davis® programma voor het jonge kind, mogen alleen aangeboden worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn als Davis Counselors of Specialisten door Davis® Dyslexia Association International.

© 2019 DDA Nederland

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon