top of page

Beter rekenen dan ik ooit had kunnen dromen

Bijgewerkt op: 15 feb. 2021

Zelf heb ik al vanaf groep 5 last van mijn dyscalculie. Ik heb er veel aan gedaan, zoals oefenen en allerlei testen. Maar met testen kom je niet veel verder. Ik wilde er werkelijk iets aan doen. Vooral omdat ik nu naar de IPABO ga en dus moet kunnen rekenen, wil ik voor de klas mogen staan. Zo kwam ik via mijn moeder in contact met Truus. Zij heeft met mij het Davis project gedaan. Ik ben er zeer tevreden over.


Ik merk overal aan dat het Davis project bij mij heeft geholpen. Ik kan sneller iets in mijn hoofd uitrekenen en dat viel zelfs mijn vriend op. Ook had ik nooit durven dromen dat ik voor mijn wiskunde met maar liefst een zeven ben geslaagd. Ik kan nu ook eindelijk klok kijken, wat ik als zeer positief ervaar. Dat allemaal door dit project. Ik heb er zoveel baat bij dat ik er enorm enthousiast over ben.


Als ik later juf ben, zal ik het zeker weten mijn hele carrière bij me dragen. Ook zou ik kinderen met hetzelfde probleem als ik het Davis project aanraden.


Lisa Zijlstra - 19 jaar


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page