top of page

Ik snap rekenen nu en vindt het zelfs een leuk vak!

Rosalie, 9 jaar

Ik heb een Daviscounseling gevolgd en mijn doelen waren:

  1. Me beter kunnen concentreren

  2. Er achter komen waarom ik problemen heb met rekenen


Het is nu 3 maanden na de counseling en ik heb deze week mijn rapport gekregen. Ik ben in verschillende vakken vooruitgegaan en heb zelfs een voldoende op mijn rapport voor rekenen! Ik snap rekenen nu en vindt het zelfs een leuk vak! Ik ben erg blij met de hulp die ik gekregen heb en vooral ook met “het punt”.


Ik had graag gewild dat het langer had geduurd want ik vond het heel erg leuk om te doen.


Marie-Paul (moeder van Rosalie)

Bij mijn dochter is er nu begrip waarom zij problemen had met rekenen. Tijdens de counseling heeft zij geleerd hoe zij zich moet ontspannen en concentreren. Haar zelfvertrouwen is toegenomen.


Wij hebben voldoende tools gekregen om verder met haar te oefenen. Wij hebben een duidelijk houvast gekregen hoe wij Rosalie verder kunnen helpen.We begrijpen nu beter wat beelddenken is en wat dit voor Rosalie betekent.


De relatie tussen de counselor en Rosalie hebben wij heel erg gewaardeerd. Er was ook steeds een transparante communicatie, via duidelijke en uitgebreide verslagen konden wij het hele proces bij onze dochter volgen. Ook het contact met school hebben wij erg gewaardeerd.

108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page