top of page

Davis-counselor Elsbeth stelt zich voor


Hallo, ik ben Elsbeth Weterings,


Al ruim 20 jaren heb ik ervaring met het werken met mensen met dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, autisme en andere leer- of levensproblemen. Daarnaast heeft mijn dochter in alle bovenstaande aspecten mij een goede moeder-/begeleidingsopvoeding gegeven.


Het autisme gen is royaal uitgedeeld in mijn familie en schoonfamilie, dus ken en herken ik veel aspecten waar je tegen aan kunt lopen op verschillende vlakken, zoals leren, wonen, werken, vriendschappen en relaties, vrije tijd, etc.

Omdat ik heb ervaren, dat het voor ouders ook topsport kan zijn richt mijn begeleiding zich – als je dat wenst- ook op het gezin. Dit kan systemisch zijn, maar ook gewoon een wandeling, waarbij je mag spuien.


Ik vraag me altijd af of mijn dochter meer van mij of ik meer van haar heb geleerd. En dat is het uitgangspunt voor mij in elke begeleiding. Respect naar elkaar en we kijken wat jij meeneemt wat essentieel is voor jezelf- hoe sluit ik daarbij aan en hoe kijken we samen naar jouw leer wensen en op welke manier jij dat kunt verwezenlijken. Volgens mijn gezin heb ik het halve internet bestudeerd en ik heb diverse opleidingen gedaan om zo met mijn kennis en ervaring als tools, samen met jou deze puzzel aan te gaan. Leren is voor mij als ademen, eten en wandelen met de hond- het is een basisbehoefte.


De Davis counseling benadert leer- en levensvraagstukken heel anders dan de meeste methodes. Daarom werkt het vaak zo prachtig- zeker als mensen denken in een stijl, die intuïtief of beeldend is. Ik heb mee mogen maken hoe mijn dochter hierdoor veeeeel zelfstandiger in het leven kwam te staan en dat geeft mij een gigantische drive om anderen hier ook mee te helpen.

Momenteel werk ik zowel in Groningen (Harkstede) als in Amersfoort. Als de wereld weer meer Corona-proof is, werk ik ook in een leuk busje en kan ik op locatie komen werken.

Vrolijke groeten van Elsbeth

www.jongleer.nl

244 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page