top of page

Davis-counselor Inge stelt zich voor

Bijgewerkt op: 28 jun. 2021


Hallo, mijn naam is Inge. Ik woon in Breda samen met mijn man en twee katten. Daar heb ik ook mijn praktijk "Saisi, centrum voor beelddenkers" (www.saisi.nl). Ik werk sinds 2013 met de Davis-methode. En daar word ik elke dag nog blij van.


Ik had al een paar jaar een coaching praktijk. Ik kreeg wel eens cliënten met ADD en ADHD. En wat ik ook deed, wat ik ook aanbood, hoe mijn cliënt ook zijn best deed, telkens had ik het gevoel dat het "niet binnen kwam". Ik nam daar geen genoegen mee en ging op zoek naar iets wat wèl werkte.


Na wat omzwervingen maakte ik kennis met de Davis-methode. Er was een groot verschil met alles wat ik tot dan toe geleerd had. Want ik leerde hoe ik mensen technieken kon leren, waardoor de verdere begeleiding wel binnenkomt. Een totaal andere kijk op werken met mensen met dyslexie, AD(H)D of autisme. Ik ontdekte: Davis werkt!


In 2014 volgde ik de specialisatie voor het begeleiden van mensen met autisme. En ik werk met veel plezier met hen.


Vaak denken volwassenen met dyslexie, dyscalculie of AD(H)D dat daar niets meer aan te doen is. Maar ook volwassenen kunnen nog ontspannender leren lezen, rekenen focussen of organiseren. Er is veel hulp voor kinderen, en minder voor volwassenen. Daarom richt ik me in mijn praktijk vooral (maar niet alleen) op volwassenen. En, samen met een paar collega's bieden we verspreid over het land de Davis-methode ook aan voor cliënten van het UWV.


Ik word er blij van als ik zie hoe iemand na het volgen van de methode op bloeit, zelfstandiger wordt, blijer wordt en meer keuze-mogelijkheden krijgt. Zolang dat gebeurt, fiets ik elke dag met veel plezier naar mijn praktijk.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page